PENING MENCARI PENGINAPAN HOTEL SUNGAI PETANI YANG STRATEGIK DI BANDAR, MURAH DAN SELESA?

Ini 5 Senarai Penginapan Hotel Sungai Petani dan homestay Untuk Rujukan Anda.

Bagi yang bergerak solo sewaktu travel di Sungai Petani, tidak begitu banyak masalah apabila mencari penginapan.

Bagi yang berkeluarga pula, seeloknya membuat survey terlebih dahulu dari segi harga, lokasi, gambar, kemudahan yang disediakan oleh hotel dan sebagainya sebelum memulakan perjalanan dari rumah.

Penginapan yang paling tepat adalah LOKASI HOTEL SUNGAI PETANI tersebut. Jika kita bercadang untuk menggunakan 100% kemudahan pengangkutan awam maka pemilihan lokasi penginapan haruslah berdekatan dengan stesen bas, teksi atau train.

Setidak-tidaknya 5 ke 10 minit berjalan kaki ke stesen berhampiran banyak membantu memudahkan pergerakan harian kita.

Berikut antara senarai penginapan hotel sungai petani dari 5 Star hingga ke hotel bajet untuk rujukan anda:

1. THE PURE HOTEL SUNGAI PETANI

HOTEL SUNGAI PETANI
HOTEL SUNGAI PETANI
HOTEL SUNGAI PETANI
HOTEL SUNGAI PETANI
HOTEL SUNGAI PETANI

The Pure Hotel Sungai Petani terletak di No A - 2, Jalan Indah 1, Taman Sejati Indah, Sungai Petani Central, Sungai Petani, Malaysia.

Hotel ini menawarkan 123 bilik untuk penginapan di hotel Sungai Petani. Terdapat 4 jenis bilik yang boleh anda pilih untuk menginap seperti Deluxe King, Deluxe Twin, Executive Deluxe dan Business Executive.

Setiap bilik di hotel ini dilengkapi dengan penghawa dingin serta mempunyai TV skrin rata dengan saluran kabel. Cerek juga di setiap bilik. Setiap bilik disediakan bilik mandi serta peralatan mandian dan pengering rambut percuma.

Terdapat kaunter untuk pendaftaran tetamu yang dibuka selama 24 jam di penginapan hotel sungai petani ini.

Batu Ferringhi berada 31 km dari The Pure Hotel Sungai Petani, manakala George Town berjarak 28 km. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, 42 km dari The Pure Hotel Sungai Petani.

 

1. PARK AVENUE HOTEL SUNGAI PETANI

HOTEL SUNGAI PETANI
HOTEL SUNGAI PETANI
HOTEL SUNGAI PETANI
HOTEL SUNGAI PETANI

Park Avenue Hotel Sungai Petani terletak di E-1, Jalan Indah Dua, Taman Sejati Indah, Sungai Petani Central, Sungai Petani, Malaysia

Hotel Sungai Petani ini menawarkan 204 bilik untuk penginapan di hotel Sungai Petani. mempunyai sebuah kolam renang di luar hotel.

Menawarkan bilik-bilik dengan Wi-Fi percuma. Sebuah tempat bermain bowling dan kolam renang juga turut disediakan untuk kemudahan rekreasi bagi tetamu.

Hotel Sungai Petani ini juga terletak dalam jarak 10 minit berjalan kaki dari Stesen Keretapi Sungai Petani. Kira 30 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang.

Semua bilik yang berhawa dingin di Park Avenue Sungai Petani dilengkapi dengan bar mini dan alat membuat kopi/teh. Kemudahan menggosok pakaian dan peti deposit keselamatan disediakan untuk keselesaan tetamu.

 

1. EMERALD PUTERI HOTEL SUNGAI PETANI

HOTEL SUNGAI PETANI